Nytt opplag av boka 'Mine to oldemødre'

Mange sier at den første boka du gir ut er en bok du har båret på lenge. En bok som handler om deg selv og din egen historie. Først når den er ute kan du gå videre og fortelle andres historier. Min første billedbok kom i 2008 og het "Mine to oldemødre". Den var basert på min egen barndom med en gambisk far og en norsk mor, en fjern oldemor i gambia, som jeg husker som et bilde på veggen i stua, og en svært levende oldemor som bodde i en grå blokk på Ammerud. Boka ble godt mottatt, men bare trykket i ett opplag. 

Siden den ble utsolgt har jeg fått enormt mange mailer og meldinger om hvor man kan få kjøpt den. Det fins så mange som kjenner seg igjen i den boka. Som har foreldre fra forskjellige land, som har et speiselt forhold til sin oldemor eller bare vil vise sin sønn eller datter at det fins bøker der hovedpersonen har en deilig afro!
Takket være en hard kjerne av "Mine to oldemødre-fans" som har mailet og laget underskriftskampanjer har boka nå blitt trykket opp igjen og ligger i bunker på Gyldendals lager, det er bare å bestille i vei :)